Вход для зарегистрированных пользователей
Регистрация нового пользователя
Моя корзина
Книг в корзине:
...
На сумму:
...  грн.
Перейти в корзину Перейти в корзину
Каталог книг Новинки Анонсы Заказы / Корзина Рассылка Оплата и Доставка Контакты
Вы находитесь в разделе каталога:
• Когнітивно-поведінкова терапія для дитячих психологів. Робочі листи та роздаткові матеріали, Нікола Ріджуей, Джеймс Меннінг


Когнітивно-поведінкова терапія для дитячих психологів. Робочі листи та роздаткові матеріали
Когнітивно-поведінкова терапія для дитячих психологів. Робочі листи та роздаткові матеріали
новинка
Нікола Ріджуей, Джеймс Меннінг
Год выпуска: 2024
Изд-во: Науковий світ
ISBN: 978-617-550-150-4
Переплёт: мягкий
242 страниц
Цена: 405.00 грн.
Есть в наличии - дата отправки: 1 мая
в корзину

Instant Purshare На 1 книгу

Добре продуманий набір робочих листів для КПТ. Ідеально підійде дитячим психологам

На відміну від дорослих, діти у процесі терапії нездатні повною мірою обговорювати свої проблеми та складнощі. Як наслідок, доводиться працювати зі скаргами з боку батьків та опікунів дитини. Звісно ж, ці скарги далеко не завжди відповідають переживанням дитини. Тому так важливо мати набір робочих листів, за допомогою яких можна налагодити контакт з дитиною і дізнатися про її проблеми з перших вуст.

Ця книга була створена спеціально для практикуючих дитячих психологів та психотерапевтів. У ній представлений найширший вибір робочих листів і вправ для дитячої терапії, а велика кількість малюнків не дасть дитині занудьгувати під час сеансів. Всі вправи та втручання супроводжуються докладними та зрозумілими поясненнями. Ще одним важливим плюсом є те, що у вартість книги включено право необмеженого копіювання робочих листів та роздаткових матеріалів. Ви можете видавати робочі листи своїм клієнтам як домашнє завдання та з їхньою допомогою відстежувати прогрес терапії.

Про авторiв

Доктор Нікола Ріджуей працює консультантом з клінічної психології та клінічним керівником West Suffolk CBT Service. Має 30-річний стаж роботи у сфері психічного здоров'я. Протягом цього часу вона брала участь у навчанні та вдосконаленні багатьох клініцистів. Після проходження курсів у тренінг-центрі Оксфордського університету Нікола протягом 15 років читала лекції з КПТ в Університеті Східної Англії (Саффолк, Англія) та в Ессекському університеті, перш ніж взятися за написання посібників для практикуючих терапевтів. У співавторстві з д-ром Джеймсом Меннінгом видала кілька книг з КПТ.

Доктор Джеймс Меннінг є консультантом з клінічної психології та керуючим директором у West Suffolk CBT Service. Джеймс більше 20 років спеціалізується на клінічній психології та психологічному консультуванні. У 2006 р. він став керуючим директором West Suffolk CBT Service і у співавторстві з Ніколою Ріджуей почав готувати практикуми з КПТ для психотерапевтів та психологів Сполученого Королівства. За останні п'ять років написав кілька книг з КПТ, зокрема серію бестселерів Amazon у тематиці КПТ.


Стислий зміст


Про авторiв 9
Використання цієї книги 10
Глава 1. Налагодження зв'язку та знайомство
дитини з мовою КПТ 11
Глава 2. Аналіз думок, почуттів та поведінкових
реакцій 87
Глава 3. Утворення зв'язків між думками,
почуттями та поведінковими реакціями 147
Глава 4. Створення простих циклів за допомогою
традиційної когнітивної моделі 173
Глава 5. Розрив циклів та втручання 195



Хотите оставить отзыв? У Вас возникли вопросы о книге "Когнітивно-поведінкова терапія для дитячих психологів. Робочі листи та роздаткові матеріали, Нікола Ріджуей, Джеймс Меннінг" ? Пишите:

* Текст сообщения:
 
  Отправить
Поиск по каталогу
 поиск в аннотациях
Искать

 

 * Подробнее об условиях доставки смотрите в разделе "Оплата и Доставка" нашего магазина.
Если у Вас возникли вопросы как подобрать и купить книги в нашем интернет-магазине звоните с 10 до 18 по будним дням: Киевстар (067) 408-26-36 (Телеграм), Водафон (050) 809-56-66,  или пишите нам

 
   
  Programming - Dmitriy Kotov & Andrey Kotov